Passa al contingut principal

Com posar un enllaç a un article del meu bloc?

1. Anar a la pàgina que ens agradi
2. Posar-nos a la URL (comença amb http....)
3. Copiar-la (selecciona, copiar)
4. Anem al meu bloc (potser t'has de tornar a identificar... cap problema, perquè el ratolí no se n'oblida)
5. Un cop al meu bloc he de Crear un nou
6. Posar un títol.
7. Ens situem dins del cos i enganxem (compta! de vegades ha de fer servir Edita=>Enganxa)
8. Un cop enganxat (ens cerciorem que la pestanya activa està en Redacta!!!) tornarem a seleccionar per tal de crear l'enllaç.
9. seleccionem, copiem i anem a la icona d'enllaç (verd)
10 S'ens obrirà una finestreta (compta! has d'esborrar el que està si és que hi ha alguna cosa escrita) i enganxem la URL.
10 Recorda que has de prémer D'acord.
11. Publica el missatge.



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Com carregar fitxers de llenguatge al nostre Moodle

He baixat el paquet corresponent al català i l'he desat en la carpeta /html/moodledata/lang/ca_utf8. A les instruccions que he llgit es diu que el paquet es descarregui a la carpeta lang i així ho he fet. La carpeta ca_utf8 se'm crea en descomprimir el paquet zip. Després d'això quan vaig a configuració i variables el menu desplegable de la variable llengua només conté l'anglés i clar, no puc escollir-ne un altre. ¿Què es pot fer? Com? gairebé de forma inadvertida. Resulta que en la pàgina d'inici del moodle hi ha un quadre desplegable a on es pot escollir la llengua. Doncs en aquest desplegable sí que apareix el català. L'he seleccionat i a partir d'aquí ja m'apareixia a tot arreu. (Auxi_tic trobar en el fòrum Xtec-Moodle, escrit pel usuari Antoni Boada)

Para preparar clases en línea, sin portátil

Suites ofimáticas: Google docs & s: http://docs.google.com Zoho (dispone de power point y herramientas de videoconferencia integradas). http://www.zoho.com Plan del día: Remember-TheMilk: http://www.rememberthemilk.com Versión en castellano: Ta-Da-List http://www.tadalist.com Editores de imágenes Picnik: http://www.picnik.com Phixr: http://www.phixr.com Mylmager: http://myimager.com Conversores de formato Zamzar: http://www.zamzar.com Media Convert: http://media-convert.com/convert/index.php